Revani, prajitura insiropata cu gris

Postat de simona72 in Prajituri
22 Noi 2013 | 29286 vizualizari

Desertul face parte din lumea dulciurilor orientale, iar reteta a fost culeasa din cartea "Dulciuri orientale". Pe cat de simpla pe atat de delicioasa....reteta a suferit cateva mici modificari fata de reteta din carte.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 23.11.2013, 05:14
Foarte buna aceasta prajitura.
la 23.11.2013, 07:10
E foarte buna prajitura asta!
la 23.11.2013, 08:12
am ajuns si eu! A mai ramas ceva pentru intariati?
la 23.11.2013, 09:27
Multumesc pt aprecieri!
la 23.11.2013, 10:00
la 23.11.2013, 11:47
superb !!!ce as mai degusta sieu vreo 3 bucati macar
la 23.11.2013, 15:47
Multumesc!
la 24.11.2013, 00:13
Foarte apetisanta
In tarile arabe se foloseste doar gris pt aluat si se adauga si fulgi de cocos;de asemenea siropul se face din cantitati egale de apa si zahar si se fierbe bine pana se ingroasa: f buna pt regim
Buna ideea cu tumeric, arata f bine
In Iordania se numeste "basboussa"
http://www.bucataras.ro/retete/basboussa-13466.html
la 24.11.2013, 01:14
O prajitura minunata de care ma leaga nenumarate amintiri de suflet...si eu o prepar e drept nu foarte des...si o stiu sub denumirea de namura sau harissi...si oricum ar fi e un vis frumos Arata splendid!
la 24.11.2013, 10:57
O prajitura minunata!
la 25.11.2013, 18:50
Minunata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking