Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos

Postat de Satisfyyourcravings in Paste
10 Noi 2018 | 2064 vizualizari
Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos

Ingrediente

  • 200 grame paste
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 150 grame cabanos
  • 400 grame ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • ulei de masline
  • 100 grame branza albastra
  • sare, piper
  • chives/ patrunjel/ busuioc proaspete

Mod de preparare

Ceapa, usturoiul si ierburile se toaca marunt. Ciupercile se feliaza. Cabanosul se taie in bucati mici. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza ceapa pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si cabanosul si se prajesc pana prin putina culoare. Se adauga ciupecile si se gatesc pana devin usor crocante. 

Se adauga smantana pentru gatit, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga pastele fierte si mare parte din branza albastra, sfaramata. Se amesteca pentru omogenizare. 

Se servesc imediat, presarate cu ierburi proaspete si restul de branza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Lasagna cu sos bolognese si vinete

Postat de cristeena20

Lasagna cu sos bolognese si vinete

Sosul bolognese: Tocam ceapa marunt si o punem la calit cu ulei de masline. Cand s-a rumenit putin adaugam usturoiul tocat fin, foaia de dafin si adaugam carnea tocata. eu am folosit de porc, dar...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala, se toaca si se caleste intr-un wok cu 100 ml ulei si putina sare. Se adauga spanacul (spalat si zvantat) si putin piper macinat. Se inabusa 1-2 minute. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2018, 16:44
Bun și pe gustul meu...!
la 10.11.2018, 16:54
la 10.11.2018, 17:35
Bune pastele !!! Si noi azi am avut paste astazi yahoo06.gif
la 10.11.2018, 17:45
Mihalea, nu pot sa vad reteta ta
la 10.11.2018, 17:57
Scuze , Adriana . Nu doream sa dau nici-un link . Reteta cu paste acum o editez .

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking