Riso con zucca e ali di pollo

Postat de brunetica in Pui
31 Oct 2011 | 3243 vizualizari

Daca tot este anotimpul dovleacului , de ce nu am prepara si un orez cu dovleac.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 31.10.2011, 17:58
Cum se traduce asta? Pilaf?

la 31.10.2011, 18:07
bun
la 31.10.2011, 18:30
la 31.10.2011, 18:36
Miha e orez cu dovleac si aripi de pui, un fel ca pilaful dar este foarte bun, copilasii mei au mancat si l-au laudat, cel mai mare mia zis ca asa mananca si la gradi
la 31.10.2011, 18:38
Arata bun de tot
la 31.10.2011, 18:39
o imbratisare sufletista , si tie cris
la 31.10.2011, 19:02
la 31.10.2011, 19:09
la 31.10.2011, 19:25
nu ma indoiesc ca nu ar fii bun...dar e prea copt orezul...are timpul de fierbere de 20 de min. ...sa pui aripioarele de pui deja la jumatatea timpului de coacere...si in loc de delikat sa folosesti zarzavat de gradina (dupa care sa faci o salata de boeuf de toata bunatatea) sa vezi ce rezultate o sa obtii!
la 31.10.2011, 21:12
multumesc ruxyrux , merci rocsi , multumesc motalaoale , draga adina are timp de fierbere , incearca reteta si sigur o sa iti placa
la 01.11.2011, 08:17
uite cate intrebuintari are dovleacul
la 01.11.2011, 11:28
asa e luk si da dovleacul un gust foarte bun la orez
la 02.11.2011, 13:26
Excelent
la 02.11.2011, 15:50
multumesc miuta
la 03.11.2011, 20:38
bun,bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking