Riso con zucca e ali di pollo
Postat de brunetica in Pui 31 Oct 2011 | 3243 vizualizari
Daca tot este anotimpul dovleacului , de ce nu am prepara si un orez cu dovleac.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 31.10.2011, 17:58
Cum se traduce asta? Pilaf?
la 31.10.2011, 18:36
Miha e orez cu dovleac si aripi de pui, un fel ca pilaful dar este foarte bun, copilasii mei au mancat si l-au laudat, cel mai mare mia zis ca asa mananca si la gradi
la 31.10.2011, 18:38
Arata bun de tot
la 31.10.2011, 18:39
o imbratisare sufletista , si tie cris
la 31.10.2011, 19:25
nu ma indoiesc ca nu ar fii bun...dar e prea copt orezul...are timpul de fierbere de 20 de min. ...sa pui aripioarele de pui deja la jumatatea timpului de coacere...si in loc de delikat sa folosesti zarzavat de gradina (dupa care sa faci o salata de boeuf de toata bunatatea) sa vezi ce rezultate o sa obtii!
la 31.10.2011, 21:12
multumesc ruxyrux , merci rocsi , multumesc motalaoale , draga adina are timp de fierbere , incearca reteta si sigur o sa iti placa
la 01.11.2011, 08:17
uite cate intrebuintari are dovleacul
la 01.11.2011, 11:28
asa e luk si da dovleacul un gust foarte bun la orez
la 02.11.2011, 13:26
Excelent
la 02.11.2011, 15:50
multumesc miuta
la 03.11.2011, 20:38
bun,bun
COMENTEAZA