Risotto cremos cu piept de pui aromat

Postat de ala_oancea in Pui
10 Dec 2009 | 9692 vizualizari

Ceva delicios .... ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 10.12.2009, 10:34
Mmmm, ce bun!
la 10.12.2009, 16:45
mmm ce bunatate
la 10.12.2009, 17:00
vaaaai, mor de pofta... bun rau
la 11.12.2009, 09:05
Va multumesc Super bun si aromat !
la 12.12.2009, 19:43
la 12.12.2009, 22:01
mmmm..bun
la 13.12.2009, 19:38
Bucatarasule grozav, poti sa inlocuiesti o cana de apa cu o cana de vin alb sec ; risotto se face cu orez arborio (cu bob rotund) nu cu bobul lung ca al tau. O sa-ti iasa cremos si lipicios, fara sa i se strice boabele. Apa se adauga cate putin (nu cate o cana), amestecand mereu si cand e absorbita adaugi iar, si tot asa...nu lasi orezul sa fiarba singur ca nu iese risotto... Friptura arata foarte bine
la 14.12.2009, 08:57
Va multumesc Irina, mai adaptam si noi retetele Daca nu seamana a risotto, sa fie atunci doar orez cremos
la 15.03.2011, 14:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking