la 10.12.2009, 17:00 vaaaai, mor de pofta... bun rau
la 11.12.2009, 09:05 Va multumesc Super bun si aromat !
la 12.12.2009, 19:43
la 12.12.2009, 22:01 mmmm..bun
la 13.12.2009, 19:38 Bucatarasule grozav, poti sa inlocuiesti o cana de apa cu o cana de vin alb sec ; risotto se face cu orez arborio (cu bob rotund) nu cu bobul lung ca al tau. O sa-ti iasa cremos si lipicios, fara sa i se strice boabele. Apa se adauga cate putin (nu cate o cana), amestecand mereu si cand e absorbita adaugi iar, si tot asa...nu lasi orezul sa fiarba singur ca nu iese risotto... Friptura arata foarte bine
la 14.12.2009, 08:57 Va multumesc Irina, mai adaptam si noi retetele Daca nu seamana a risotto, sa fie atunci doar orez cremos