Risotto cremos cu piept de pui aromat

Postat de ala_oancea in Pui
10 Dec 2009 | 9670 vizualizari
Risotto cremos cu piept de pui aromat

Ceva delicios .... ;)

Ingrediente

  • 1/2 borcan cascaval marinat (http://bucataras.ro/retete/2218/cascaval_marinat.html)
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 cana orez
  • 30 gr unt
  • 30 gr parmezan
  • 2 linguri smantana
  • delikat, piper

Mod de preparare

Se toarna uleiul aromat in tigaie si se prajeste pieptul de pui taiat felii, pe ambele parti pana se rumeneste. Se aseaza apoi pe fiecare felie cate 2 cubulete de cascaval si cate o felie de rosie si se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.

In alta tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul marinat tocat marunt, apoi orezul. Se amesteca bine si se adauga delikat si apoi o cana de apa. Se lasa la fiert, iar cand apa scate se mai adauga cate o cana de apa, in total 3 cani de apa pentru una de orez. Cand orezul este fiert, se pipereaza, se adauga smantana si parmezanul ras si se amesteca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cremos cu piept de pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui crapaudine glasat dulce picant

Postat de Sylvia

Pui crapaudine glasat dulce picant

Tehnica de preparare a puiul si zburatoarelor crude ramane aceeasi, se parleste puiul in prima faza, se spala si se sterge bine mai apoi. Pentru decuparea in crapaudine se asaza puiul cu pieptul...

Citeste continuarea

Copanele dulci-picante

Postat de Creatsa

Copanele dulci-picante

Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat. Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora. Intr-o tigaie am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2009, 10:34
Mmmm, ce bun!
la 10.12.2009, 16:45
mmm ce bunatate
la 10.12.2009, 17:00
vaaaai, mor de pofta... bun rau
la 11.12.2009, 09:05
Va multumesc Super bun si aromat !
la 12.12.2009, 19:43

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking