Rulou de pui cu sos rose si orez cu legume

Postat de susu in Pui
3 Mai 2010 | 5422 vizualizari
Rulou de pui cu sos rose si orez cu legume

Ingrediente

  • Pentru rulou:
  • 150 g piept de pui
  • 25 g sunca presata
  • 25 g ciuperci
  • 10 g cascaval
  • Sare
  • Piper    
  • Pentru sosul de rosii:  
  • 100 g sos de rosii
  • 50 g smantana dulce
  • 5 ml coniac
  • Sare
  • piper    
  • Pentru garniture de orez:  
  • 70 g orez
  • Putina ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei gras mic
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • 10 g unt    

Mod de preparare

Ruloul:

Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si ciupercile si pui umplutura peste pieptul de pui. Presari sare si piper si rulezi pieptul de pui. Il prinzi cu scobitori si il prajesti in uleiul incins.

Sosul de rosii:

Amesteci sosul de rosii cu smantana, coniacul si presari sare si piper dupa gust.

Orezul:

Fierbi orezul cu 1 cana de apa pana isi tripleaza volumul. Cureti si tai marunt morcovul, ceapa, ardeiul si patrunjelul si le calesti putin in unt. Potrivesti de sare si piper.

Asamblare:

Pui orezul intr-o forma fara fund, pe o farfurie sau un platou si scoti usor forma. Daca nu ai o forma potrivita poti taia o sticla de plastic si o folosesti pe aceasta. In jurul orezului asezi bucatele de rulou taiat. Torni de jur imprejur sos de rosii si decorezi cu orice fruct sau legume doresti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu sos rose si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Postat de eumimi

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Decupam cate un capac, pe lung, la fiecare vanata si le punem in apa clocotita cu sare, timp de 5-6 minute sa le oparim. Apoi, cu ajutorul unei lingurite, scoatem interiorul vinetelor si il tocam...

Citeste continuarea

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Postat de simona72

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Pieptul de pui se spala, se tamponeaza cu hartie de bucatarie, se taie cubulete si se marineaza in sare, piper si ulei de dovlec. Se amesteca ingredientele si se lasa 15 minute la marinat. Intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2010, 11:53
Ce bunatate.
la 03.05.2010, 12:05
la 03.05.2010, 12:55
elegant ca intotdeauna!
la 03.05.2010, 13:33
super susu! vreau si eu o portie exact ca cea din imagine!
la 03.05.2010, 13:57
super susu felicitari si 5 furculite

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking