Rol cu branza dulce si fructe de padure
Postat de alldaycooking in Dulciuri 8 Ian 2012 | 3779 vizualizari
De curand am cumparat extract de stevia, un indulcitor natural, ce poate fi folosit in locul zaharului. Bineinteles ca aceasta reteta se poate face si cu zahar alb sau zahar brun, in functie de preferinte, dar cantitatea ar trebui ajustata. Din punctul meu de vedere stevia a trecut testul, aceasta nealterand gustul desertului.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 08.01.2012, 18:45
arata bine,dar nu stiu cum m-as impaca cu untura de curcan intr-un desert
la 08.01.2012, 18:56
Evident nu se simte nici un gust ciudat si spre deosebire de untura de porc care se foloseste la pogacele, haiose etc e mai light.
la 08.01.2012, 18:57
Poate light nu e termenul corect, ma refeream la colesterol cand l-am scris.
la 08.01.2012, 20:00
arată tare bine.
te rog ceva frumos. la ingrediente selecteaza cumva gen *pentru aluat*, *pentru umplutură cu branza*, etc... pentru că se inţelege cu greu.
nu te superi? oke
la 08.01.2012, 20:05
Arata tare bine,imi place
la 08.01.2012, 20:09
bun bun
la 08.01.2012, 20:23
Gaby - done! Bineinteles ca nu ma supar, lasasem niste spatii intre aluat, umpluturi etc, dar e intr-adevar mai usor asa!
la 08.01.2012, 20:24
Miuta, Motan multumesc frumos!
la 08.01.2012, 20:24
sărumâna
la 08.01.2012, 20:32
mmm ce combinatie!!!!
la 08.01.2012, 20:45
daaa, ce aromaata si buuna trebuie sa fiie
la 08.01.2012, 21:09
trebuie sa fie bun
la 08.01.2012, 21:41
Rocsi, Anamaria, Sufletista multumesc frumos!
la 08.01.2012, 22:24
ma servesc si eu!
la 08.01.2012, 23:52
tare gustos
COMENTEAZA