Romburi cu lapte

Postat de miha in Prajituri
9 Oct 2009 | 28196 vizualizari

Flori a facut tort...Laura Sava a facut dreptunghiuri...eu am facut romburi... :)) Mai departe de atat n-am sapat pentru originea acestei retete...:))

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 17.10.2009, 23:02
Mihaela sa ma scuze Miha ca raspund eu dar cum am vazut intrebarea ... In loc de amidon poti folosi faina linistita.
la 17.10.2009, 23:27
multumesc.. ma gandeam si eu la asta dar voiam sa fiu sigura.. data viitoare cand mai fac aprovizionarea o sa iau si amidon, ca macar de asta gasesc pe aici
la 18.10.2009, 00:17
Miha, vad ca ti-a raspuns sandytza intre timp. Poti folosi faina, cu amidon iese mai fina crema, dar nu e mare diferenta. Mai poti folosi si praf de budinca daca ai in casa.
la 18.10.2009, 00:30
da Miha.. indata ma apuc de ea.. abia astept!
la 18.10.2009, 08:52
so.. am facut prajitura.. dar am avut peripetii.. in sensul ca sotul meu mi-a luat din magazin cica ciocolata alba de menaj, dar zau ca nu cred sa fie cioco, ca dupa ce am topit-o parea mai degraba unt... drept urmare am ajuns sa pun destul de multa faina in crema ca sa fie mai groasa si sa nu se prelinga.. asa e cand lasi barbatii sa faca neste treburi, dar na el era deja in oras si eu invarteam la sarmale.. Acum mai am o intrebare Miha, tie cat de mare iti iese prajitura asta? ca mie tare mica mi-a iesit.. inca nu am gustat-o ca ma doare rau stomacul, dar maine ii vine randul..
la 18.10.2009, 18:17
Miha, eu am copt foile intr-o tava de 25/35 cm. Bine ca ai reusit sa o scoti cumva la capat si sa fie buna prajitura.
la 19.10.2009, 01:46
tava pe care am folosit-o e de 20/28 cm.. dar cred ca daca foloseam alta mai mare nu imi ieseau 3 foi.. poate nu am batut destul ouale sa fie si mai pufoase.. oricum e buna la gust.. e bine ca am mai bifat o prajitura de pe lista
la 19.10.2009, 09:29
Miha, dar n-au iesit groase foile? Stratul de aluat trebuie sa-l intinzi subtire si da, ouale tre sa le bati bine bine. Important e ca pana la urma s-a terminat operatiunea "Romburi" cu bine.
la 19.10.2009, 11:23
mai sa stii ca nu prea au crescut.. de aia cred ca am gresit undeva, adica la batutul de oua.. desi ceva tot am ba(t)ut .. cine stie.. sau poate o fi cuptorul ca eu am cuptor electric.. aici gasesti din alea pe gaz numai la restaurante.. e invers ca la noi in RO.. urmatoarea pe lista o sa fie aia "desteapta" ca pt Tosca mai am de cautat ingrediente (mac si biscuiti ca lumea)..
la 19.10.2009, 12:04
Miha, deci ai incurcat batutul cu bautul! Super tare!
la 03.12.2009, 18:34
gata, i-a venit randul de Craciun sper sa-mi iasa
la 19.04.2010, 09:33
ce bine arataaa o trec la favorite
la 19.04.2010, 10:37
si io! si 5 forks! mai ales cae cu crema asta de lapte ce-mi place mie la miha !
la 06.03.2011, 08:23
la 04.01.2012, 00:33
Arata excelent! Si eu o fac din cand in cand si este foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking