Rondele etajate de sfecla si branza

Postat de adnas54 in Aperitive / Garnituri
17 Mar 2010 | 5172 vizualizari

Ideea, ca dintr-o banala sfecla rosie, sa poti face un antreu elegant, am luat-o de pe blogul Et c'est si bon., pe care il urmaresc cu placere. Eu am modificat putin reteta de baza, aceasta continand ca ingredient si mar in branza.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 17.03.2010, 22:13
Foarte frumos!
la 17.03.2010, 23:27
Multumesc miha, mie mi-a placut ideea, Pacat ca pozele nu-s foarte reusite. Am ramas fara baterie si pana am rezolvat... sau inegrit si sau lasat. Pupik.
la 18.03.2010, 21:37
la 30.03.2010, 20:33
Foarte interesante, imi plac
la 30.03.2010, 22:07
@Michelle si Oana, multumesc si pupici.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking