Rosii la borcan cu usturoi si busuioc

Postat de mitinita in Conserve
21 Oct 2011 | 6189 vizualizari

Brandusa m-a facut foarte curioasa cand a postat reteta la ea pe blog, deci a trebuit sa o incerc. Recunosc ca am avut oarecum reticente de aceea am pus numai un borcan. Prima data,fiindca a mai urmat o data si inca o data. De fapt de cate ori am luat rosii din piata am tot pus cateva borcane.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 21.10.2011, 10:56
harnicuta harnicuta
la 21.10.2011, 11:12
am pus si eu ca prea aratau ispititoare la Brandusa
la 21.10.2011, 11:29
Suuuuuper bun imi place
la 21.10.2011, 13:15
minunat
la 21.10.2011, 13:46
rocsi,dar n-am spor la scris
dia,nici eu n-am rezistat
miuta
cris
la 21.10.2011, 13:49
Minunate cred ca sunt Dar nu pui pe ele nici un lichid inainte de a le da la dunst ???
la 21.10.2011, 14:28
inseamna ca sunt foarte bune
la 21.10.2011, 16:49
Cred ca sunt grozave!!!
la 21.10.2011, 21:58
sidy,nimic nimic.tocmai de aceea am fost si eu asa de controversata si a trebuit sa o incerc. metoda incercata si functioneaza
la 21.10.2011, 22:03
luk,inca nu am desfacut nici un borcan,dar imi inchipui ce bun o sa fie in toiul iernii
la 21.10.2011, 22:04
ruxy,de cand nu ne-am mai "vazut " noi
la 22.10.2011, 14:59
trebuie sa fie bune
la 22.10.2011, 18:18
cred ca sunt foarte bune!!
la 22.08.2013, 16:35
Desfa si tu un borcan sa vezi ce gust au!
la 22.08.2013, 17:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking