Ingrediente
- 4 rosii rotunde frumoase
- 1 conserva de sardine in ulei
- 2 oua fierte tari
- 1 ceapa salota sau verde
- 2 linguri maioneza
- boia de ardei
- sare, piper
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
Fierbeti ouale in apa cu sare timp de 10 minute .
Curatati ceapa si tocati-o marunt.
Spalam rosiile, le taiem capacul apoi scobim interiorul.
Scurgem bine lichidul din ele, punem sare si le lasam sa se scurga cateva minute
Scoateti sardinele din conserva, indepartati uleiul lor si osul principal.
Intr-un castron amestecam ceapa tocata, ouale taiate in bucati, sardinele maruntite si maioneza.
Putem pune un pic din pulpa scoasa din rosii dar atentie umplutura nu trebuie sa fie prea lichida.
Verificati de sare, puneti piper si boia de ardei.
Umpleti rosiile cu umplutura obtinuta si decorati cu patrunjel proaspat.
Serviti cu paine de calitate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu sardine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|