Roti de porc in vas roman

Postat de Sylvia in Porc
13 Apr 2010 | 14070 vizualizari

Este o mancare simpla si aromata care face fata foarte bine si unei mese festive si unui pranz de duminica: roti de porc in vas roman. Este vorba de cotletul intreg de porc legat cu ata , roti cum se numeste in Franta acest preparat de carne, care se gaseste in toate magazinele in toate variantele posibile: porc, vita, curcan, vanat.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 13.04.2010, 12:16
ce frumos rumenit e..... si cred ca e super aromat si fraged.....
la 13.04.2010, 12:46
arata super
la 13.04.2010, 13:12
Super!
la 13.04.2010, 13:21
da este super, noi mancam carne de porc o data la 5, 6 ani cred ca ....dar cred ca e fff gustoasa friptura, arata fantastic.
la 13.04.2010, 13:24
si ce gust bun o mai avea
la 13.04.2010, 13:36
mmmm...ce bine arata
la 13.04.2010, 14:08
Ma bucur ca va place. Multumesc de laude
la 13.04.2010, 14:09
Rivka si noi mancam rar, in sensul ca de cateva ori pe luna . Se gaseste in forma asta si de curcan sau de vitel si este excelent la cuptor
la 13.04.2010, 14:22
la 13.04.2010, 14:39
sa stii ca lui barbatu-meu ii dau carne aproape zilnic, eu de ceva ani mananc mai rar,,,,retetele cu carne ce le postez sunt majoritatea mancate numai de sotu-meu, eu mananc salate sau peste de la piata, etc , dar de cand nu mai mananc asa multa carne mi s-au reglat multe in organism inclusiv menstruatia ...
asa ca mi-e bine asa desi cand mi-e chiar pofta mare mananc si eu chiar si porc si cu grasime.
la 13.04.2010, 14:57
arata intr-un mare fel
la 13.04.2010, 14:57
arata excelent!sotul meu dak nu are o bucatica de carne nu pune gura pe nimic si dak ar fi dupa el, ar manca numai de porc, eu incerc sa-l evit pe cat posibil, nici eu nu manac carne, decat f rar, dar la fel gatesc si eu aproape zilnic pt el ceva cu carne si mai nou si piticul meu ii seamana leit
la 13.04.2010, 16:00
Rivka si eu sunt cu pestele, fructele de mare si puiul, nu pot sa zic ca mananc putina ( as putea reduce inca) tot incerc sa elimin dar tot retete cu carne fac te cred ca te simti faorte bine fara multa carne.
la 13.04.2010, 16:01
Pusikmea eu i-am educat pe baietii mei care ar fi mancat daca era dupa ei numai friptura cu orez sau cartofi si salate mananca multe legume langa carne, macar lingura din fiecare si supe fara carne in cea mai mare parte. Azi le-am facut supa de praz si spanac cu oua la pranz si au mancat fara comentarii
la 13.04.2010, 21:04
Cateodata ma apuca pofta mare de carne si atunci mananc sa stii ies in oras si imi cumpar cate un doner de ala urias care are in el cam jumatate de kil sau mai mult de carne nu exagerez deloc , chiar in iarna am mancat dupa vreo 5 ani chiar si cartabosi si slanina , deci nu sunt vegetariana dar lapte si oua zilnic beau cate un l de lapte se zice ca e rau nesanatos dar mie numiai bine mi=a facut laptele asta pana acuma asa ca...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking