Royal Icing

Postat de doralinda72 in Torturi
17 Iun 2013 | 10286 vizualizari

Nu cred ca ar suna bine traducerea in romana, dar este o crema folosita ptr a face diverse decoruri ptr torturi, o pasta care se va intari in cateva ore. Am incercat cu cea cumparata din comert, dar nu mi-a placut, asa ca am zis sa o incerc eu, o reteta usoara! Va va iesi in jur la 500 gr.( poate mai mult, nu am cantarit-o)

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 17.06.2013, 12:20
Anett, liliana
la 17.06.2013, 13:05
la 17.06.2013, 13:29
Imi place si eu o folosesc la decorat torturi !!
la 17.06.2013, 14:01
minunata
la 17.06.2013, 14:51
nu am folosit-o inca, dar arata grozav pe tort!
la 17.06.2013, 15:01
te admir ptr rabdare si talent!
la 17.06.2013, 17:14
Corina, daca vrei sa faci senzatie, si mai ales in lunile de vara cand decorul e mai "fragil" o astfel de crema iti garanteaza ca nu ti se va strica in nici un fel decorul ales!!! am patit-o anul trecut cu frisca, mi s-a lasat toata din cauza caldurii....deci
la 17.06.2013, 17:14
Sim0na, multumesc frumos ptr cuvintele tale!!!!! te pupic dulce!
la 17.06.2013, 17:21
Wooow,vreau si eu!
la 17.06.2013, 17:45
Am vazut mentionarea ta in reteta,dar....am vrut sa ma asigur cu fiecare amanunt in parte....mie imi place sa ornez torturile,cu orice,deaceea te-am intrebat cum este consistenta pastei.....am facut fel si fel de retete pas cu pas,dar ceva nu era bine.Ma bucur dealtfel ca ai mentionat cat zahar pudra se foloseste,deoarece alte pers spun....cat cuprinde...deaceea poate eu nu puneam cantitatea potrivita si nu-mi iesea...ori lipicioasa,ori"beton".......mersi pt raspuns....iar crema de unt trebuie sa o fac neaparat...
la 17.06.2013, 20:09
Soryna, daca vei urmari pas cu pas reteta asta, iti va iesi cu siguranta!
la 17.06.2013, 20:25
Ms mult.....in poza sunt ceva floricele facute din aceasta pasta...sa inteleg ca le-ai facut cu spritul apoi le lasi la intarit si poti orna cu ele?....
la 17.06.2013, 20:39
Exact soryna, le-am lasat peste noapte si l-am folosit a doua zi, s-au intarit ca niste bomboane, asa ca mi-au stat foarte bine pe tort! Iar din cele care mi-au ramas, le-am pus intr-o cutie inchisa ermetic si le poti folosi in urmatoarele 2-3 saptamani( sunt ca si bomboanele din comert, care stau pe rafturi cu lunile cred!) cand faci ornamente, sa le pui pe o foaie de copt ca sa le poti dezlipi usor fara sa se sparga!
la 17.06.2013, 23:39
ce fain
la 18.06.2013, 01:46
Loredana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking