Royal Icing

Postat de doralinda72 in Torturi
17 Iun 2013 | 10257 vizualizari
Royal Icing

Nu cred ca ar suna bine traducerea in romana, dar este o crema folosita ptr a face diverse decoruri ptr torturi, o pasta care se va intari in cateva ore. Am incercat cu cea cumparata din comert, dar nu mi-a placut, asa ca am zis sa o incerc eu, o reteta usoara! Va va iesi in jur la 500 gr.( poate mai mult, nu am cantarit-o)

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 3-4 picaturi de zeama de lamaie
  • 800 gr zahar pudra
  • putina vanilie

Mod de preparare

Cerneti zaharul direct in bolul de la mixer, adaugati celelalte ingrediente si mixati la viteza rapida pana va deveni o crema mai tare si omogena, o crema care sa stea daca o puneti. Acoperiti vasul cu un prosop umed si apoi inchis intr-o punga de plastic pana o veti folosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Royal Icing" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri cu iaurt si aroma de lamaie decorate cu royal icing

Postat de Pungasa_Rogue

Desert fursecuri cu iaurt si aroma de lamaie decorate cu royal icing

Intr-un castron se pun oul, sarea, iaurtul, untul, zaharul, zaharul vanilat si plicul de Finesse cu lamaie. Se cerne o parte din faina si se incepe amestecarea ingredientelor. Se adauga faina pana...

Citeste continuarea

Turta dulce decorata cu royal icing

Postat de Pungasa_Rogue

Turta dulce decorata cu royal icing

Aluat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se mixeaza ouale si galbenusurile cu zaharul si cu mierea. Se adauga sucul proaspat de clementine, scortisoara, ghimbirul si nucsoara si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2013, 11:02
la 17.06.2013, 11:07
Fain
la 17.06.2013, 11:14
Super! Merge la fav!
la 17.06.2013, 11:15
la 17.06.2013, 11:16
Arata tare bine,dar te rog sa-mi spui daca aceasta pasta ramane moale,cu o textura ca plastelina sau se faramiteaza.Te intreb,deoarece am incercat fel si fel de retete de genul,dar desii am facut pas cu pas tot ce scrie in reteta,tot nu imi iesea.Mersi....Astept un tort ornat cu aceasta pasta

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking