Guguluf cu ness si glazura royal icing

Postat de baby_ktalyna in Prajituri
23 Mai 2014 | 4748 vizualizari
Guguluf cu ness si glazura royal icing

Ingrediente

  • 200gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 170 gr unt la temperatura camerei
  • 180 gr zahar brun
  • 3 oua
  • 1 lingurita ness dizolvata cu o lingura de apa fierbinte
  • 6 patratele de ciocolata amaruie (optional)
  • glazura royal icing
  • un albus
  • o lingurita suc de lamaie
  • 200 gr zahar pudra

Mod de preparare

ingredientele uscate ( faina,cacaoa,zaharul si praful de copt) se amesteca la viteza mica cu robotul de bucatarie adaugand treptat untul si ouale apoi ness-ul dizolvat,amestecand timp de 5 minute

tava de guguluf se unge cu unt si se pudreaza cu cacao

se preincalzeste cuptorul la 200 grade

se pune compozitia in forma si bagam bucatelele de ciocolata in ea 

se coace pentru 20-25 min (testul scobitorii)

lasam la racit

glazura royal icing

albusul se bate cu robotul la viteza mica ,punem sucul de lamaie apoi treptat se adauga zaharul pudra

mixam marind viteza timp de 2-3 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ness si glazura royal icing" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Brownie de iarna

Postat de Sylvia

Brownie de iarna

Prepararea este extrem de simpla si rapida, in 5 minute este in cuptor . Se topesc in bain marie untul si ciocolata ( luati de pe abur inainte sa fie topit complet si amestecati, in felul acesta...

Citeste continuarea

Desert pandispan cu visine

Postat de autodiag

Desert pandispan cu visine

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se mixeaza ouale cu sarea, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, laptele, faina si praful de copt si se omogenizeaza totul. Se scurg...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2014, 23:06
la 23.05.2014, 23:47
Arata super!
la 24.05.2014, 09:54
super
la 24.05.2014, 09:57
la 24.05.2014, 10:05
delicios

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking