Guguluf cu ness si glazura royal icing

Postat de baby_ktalyna in Prajituri
23 Mai 2014 | 4753 vizualizari
Guguluf cu ness si glazura royal icing

Ingrediente

  • 200gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 170 gr unt la temperatura camerei
  • 180 gr zahar brun
  • 3 oua
  • 1 lingurita ness dizolvata cu o lingura de apa fierbinte
  • 6 patratele de ciocolata amaruie (optional)
  • glazura royal icing
  • un albus
  • o lingurita suc de lamaie
  • 200 gr zahar pudra

Mod de preparare

ingredientele uscate ( faina,cacaoa,zaharul si praful de copt) se amesteca la viteza mica cu robotul de bucatarie adaugand treptat untul si ouale apoi ness-ul dizolvat,amestecand timp de 5 minute

tava de guguluf se unge cu unt si se pudreaza cu cacao

se preincalzeste cuptorul la 200 grade

se pune compozitia in forma si bagam bucatelele de ciocolata in ea 

se coace pentru 20-25 min (testul scobitorii)

lasam la racit

glazura royal icing

albusul se bate cu robotul la viteza mica ,punem sucul de lamaie apoi treptat se adauga zaharul pudra

mixam marind viteza timp de 2-3 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ness si glazura royal icing" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu crema de branza

Postat de ianculubita

Prajitura cu crema de branza

Facem o crema pufoasa si albicioasa din zahar si oua,adaugam untul taiat cubulete,iaurt,lapte apoi faina amestecata cu praful de copt;mixam bine totul sa nu ramana cocoloase iar la sfarsit adaugam...

Citeste continuarea

Eierschecke-Prajitura Corinutei

Postat de cris2711

Eierschecke-Prajitura Corinutei

1.Pregatirea aluatului: Intr-un castron se pun faina si sarea.Apoi se adauga drojdia .Peste ea se pune o lingurita de zahar.Intre timp incalzim laptele,in el se topesc untul si zaharul.Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2014, 23:06
la 23.05.2014, 23:47
Arata super!
la 24.05.2014, 09:54
super
la 24.05.2014, 09:57
la 24.05.2014, 10:05
delicios

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking