Rulada aperitiv

Postat de eumimi in Aperitive / Garnituri
29 Aug 2016 | 5389 vizualizari
Rulada aperitiv

Extrem de gustoasa este aceasta rulada! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/rulada-aperitiv/

Ingrediente

  • Ingrediente
    • 4 oua
    • 4 linguri de faina
    • 200 g smantana
    • 1 ardei gras rosu
    • 2 batoane de branza topita si felii de muschi file pentru umplut
    • patrunjel, cimbru

Mod de preparare

Se bat ouale putin cu un tel si apoi se adauga smantana si se amesteca bine. Se adauga si faina si praful de sare si se incorporeaza si acestea.

Se toarna compozitia in tava peste hartia de copt si se adauga ardeiul taiat marunt, patrunjelul si cimbrul.

Se baga la cuptorul preincalzit pentru aprox. 15 minute sau cand incepe sa se rumeneasca usor. Va avea o consistenta ca a omletei.

Se rastoarna pe un prosop ud, se adauga branza topita si feliile de muschi file si se ruleaza cu ajutorul prosopului ud. Se mai lasa 10 minute infasurata si apoi se poate desface si portiona.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.08.2016, 13:55
la 29.08.2016, 13:58
sigur o bunatate
la 29.08.2016, 14:13
da, o bunatate
la 29.08.2016, 14:27
Buna!
la 29.08.2016, 14:31
delicios ❤

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking