Rulada aromata de porc

Postat de katty in Porc
10 Ian 2021 | 2544 vizualizari
Rulada aromata de porc

Retete festive de iarna O rulada de porc simpla, dar foarte aromata care cu siguranta va face deliciul unei mese de sarbatori

Ingrediente

  •  1 bucata cotlet(700 gr)
  • sare
  • piper macinat
  • 1 legatura patrunjel verde
  •  cateva frunze de busuioc proaspete
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce afumata
  • 150 ml vin alb sec

Mod de preparare

Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant.

Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel  sa o facem subtire. Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta. Presaram sare, piper si putin cimbru pe una din parti.

Mixam patrunjelul,busuiocul,usturoiul cu cele 2 linguri de ulei. Pasta formata o intindem peste bucata de carne. Rulam carnea. O inchidem cu ajutorul unor scobitori si o punem intr-o tava, nu inainte de a presara peste ea boia afumata.

Turnam vinul in tava, acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la frigider peste noapte sau macar  cateva ore. Ocazional intoarcem rulada. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, dupa care scoatem folia si o lasam sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aromata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnea se portioneaza, se...

Citeste continuarea

Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumat

Postat de merisor67

Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumat

Mai intai punem cartofii spalati, dar necuratati de coaja, la fiert in apa cat sa ii acopere si i-am lasat doar pana cand au inceput sa se patrunda la testul cu furculita, pana in 15 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2021, 14:25
la 10.01.2021, 15:29
Ce bine arata!
la 10.01.2021, 16:04
Foarte buna!
la 10.01.2021, 17:15
foarte buna
la 10.01.2021, 17:18

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking