Rulada cu branza dulce si stafide

Postat de Elena_Daria in Dulciuri
10 Dec 2012 | 4840 vizualizari
Rulada cu branza dulce si stafide

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj (400 g)
  • 300 g branza dulce
  • 100 g zahar
  • 50 g stafide
  • 2 oua
  • 2 lingurite esenta de portocale Dr. Oetker
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • Pentru uns:
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 pliculet zahar vanilat

Mod de preparare

Aluatul se lasa la decongelat.

Intre timp punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu o lingurita de esenta de portocale.

Amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de portocale si ouale, apoi o lasam de-o parte.

Intindem foaia de aluat, apoi branza dulce peste si la final presaram stafidele scurse de apa.

Rulam cu grija, apoi asezam rulada intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Batem bine oul cu smantana si zaharul vanilat, apoi ungem cu acest amestec rulada.

Dam tava la cuptor preincalzit si lasam pana cand rulada se rumeneste frumos deasupra.

Scoatem rulada din cuptor, o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar si o servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de cacao cu branza dulce

Postat de gicuta69

Rulada de cacao cu branza dulce

Umplutura: Intr-un bol se mixeaza branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana. La sfarsit se adauga stafidele pe care le-am inmuiat in rom 20-30 de minute. Blat: Se separa...

Citeste continuarea

Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Postat de CulinaryRainbow

Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Pregatiți umplutura de branza intr-un vas incapator, amestecand toate ingredientele o data. Mixați compoziția pana veți obține o crema densa de branza. In alte doua vase incapatoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2012, 23:50
la 10.12.2012, 23:50
la 10.12.2012, 23:51
buna tare
la 10.12.2012, 23:51
Mmm....ce buna rulatica
la 10.12.2012, 23:53

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking