la 15.10.2010, 18:24 Pai, e bine si 1 ora, ideal e sa se intareasca crema
la 15.10.2010, 18:25 @adasev..nuuu..aia cu orele e vrajeala dar stii cum faci?dai ceasul inainte
la 15.10.2010, 18:25 ei , cory, ce sa-ti spun, ca moale crezi ca n-o pot manca))
la 15.10.2010, 18:25 ah, opresc un colt si-l las sa se intareasca pentru poza))
la 15.10.2010, 18:26 Da Gabytza, da' vezi acu' fiecare cu gusturile lui................. e o vorba da nu pot sa zic aicea
la 15.10.2010, 18:27 eei, io cred ca mihaelar de bucurie ca-i a ei, a uitat )))
la 15.10.2010, 18:27 dar stii cum faci?dai ceasul inainteei , cory, ce sa-ti spun, ca moale crezi ca n-o pot mancapa buneeeee?
la 15.10.2010, 18:28 sau poate luminita pana n-o face nu se pronunta)))))
la 15.10.2010, 18:28 corina please nu ma provoca ca iese ceva urat))))
la 15.10.2010, 18:29 io-s pa jos deja, oricum
la 15.10.2010, 19:05
la 15.10.2010, 19:09 super buna..cum reusesti sa rulezi foaia de napolitana fara sa se rupa?
la 15.10.2010, 19:14 Mersi, Eluca
la 15.10.2010, 19:16 Rocsi, asa m-am intrebat si eu inainte de-a o face, chestia e sa pui crema calda ca se inmoaie napolitana. Am facut una bucata rulada cu jumatate din cantitatea de crema asa de proba, sa vad cum iese........cu siguranta o sa mai facmersi de furcu
la 15.10.2010, 19:19 aha..ma gandeam cum sa se ruleze foaia de napolitana k sigur se rupe