pusikmea, eu cu pontul ala am dat gres : blatul cu prosopul umed s-au facut un tot, lipindu-se intre ele... am ratat rulada... ( e adevarat ca am incercat doar odata ). Eu nu recomand procedeul pentru ca e mult mai simplu sa rulezi blatul imediat cum il scoti din cuptor , direct pe hartia de copt. Cu prima ocazie am sa postez o fotografie cu operatiunea in sine, sa ma fac inteleasa mai bine.
la 14.04.2010, 15:06 da, asa este asta in cazul in care faci cu hartie, eu de multe ori o fac fara si de aceea rulez cu prosopul, mie imi iese tot timpul, intr-adevar se lipeste putin, insa nu-i bai k e pe partea interioara si imi place k se inmoaie si baltul, nu ramane sec, zic asta pt k si eu am facut odata asa cu hartia si fiind obisnuita cu baltul siropos, asa mi-a lasat senzatia, dar bineinteles k fiecare face cum stie mai bn
la 14.04.2010, 17:49 super am adaugat reteta ;la favorite
la 14.04.2010, 19:18 si eu am adaugat-o la favorite.....
la 16.04.2010, 12:16
la 20.04.2010, 22:24 Si eu la favorite.5 furculite