Rulada cu fructe de padure

Postat de GeorgianaGrigorescu in Dulciuri
24 Sep 2016 | 2641 vizualizari
Rulada cu fructe de padure

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 50 g chipsuri de ciocolata
  • un plic zahar vanilat
  • 500 g fructe de padure
  • 250 g zahar
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri crema de ciocolata fineti

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile , apoi faina amestecand usor. La final adaugam chipsurile de ciocolata.

Punem compozitia intr-o tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins. Coacem 20-25 de minute pana se rumeneste usor. Scoatem blatul pe un prosop umed si il rulam fara a desprinde hartia de copt. Lasam sa se raceasca.

Punem visinele pe foc impreuna cu 250 g zahar. Dupa cateva clocote adaugam amidonul diluat cu doua linguri de apa. Cand incepe sa se lege dam vasul de pe foc.

Dupa ce s-a racit compozitis de visine o asezam peste blat si rulam. Invelim rulada in folie alimentara si introducem la rece. In momentul servirii invelim exteiorul ruladei in ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure

Postat de privatelaura

Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure

Albusurile se separă de gălbenușuri, apoi se mixează spumă, adăugând un praf de sare. Când devin albe și pufoase, se adaugă îndulcitorul. Se mixează în continuare...

Citeste continuarea

Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale

Postat de momo121

Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale

Pentru Blat:        Separam albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana se topeste, pe urma adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2016, 21:31
yammy! Ce bunatate ai facut aici!
la 24.09.2016, 21:39
la 24.09.2016, 21:52
acrisoara
la 24.09.2016, 22:01
Bunaciune cu fructe de padure !
la 24.09.2016, 23:17

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking