Rulada cu gem de capsuni si ciocolata

Postat de TAB1TA in Dulciuri
11 Apr 2013 | 4813 vizualizari

Reteta este usoara, se face repede, dar necesita urmarirea catorva pasi cu atentie. Ouale sa fie la temperatura camerei pentru a putea fi batute spuma tare, sa se amestece de jos in sus usor pentru a-si pastra volumul, aluatul sa se coaca bine, sa nu fie nici necopt, nici lasat prea mult ca nu se va mai putea modela. Mentionez ca eu am folosit o tava cu laturile de 22 de centimetri. Daca vreti sa faceti intr-o tava mai mare veti mari cantitatile, dar veti pastra proportiile. Spor la treaba celor care vor sa incerce reteta si sa-mi spuneti cum va iesit!

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 11.04.2013, 12:37
Rocsi multumesc
la 11.04.2013, 21:33
ce deliciu
la 11.04.2013, 22:25
Mi-a iesit intr-adevar foarte bun.
la 11.04.2013, 22:32
gaby_d
11.04.2013, 09:37

mai exact de la 9si 4 minute
Esti vigilenta Gaby ))))))
la 11.04.2013, 23:26
Gaby stie tot
la 11.04.2013, 23:48
la 12.04.2013, 00:23
la 12.04.2013, 09:40
Mmm.. cat de buna este!
la 12.04.2013, 10:27
Multumesc Sim0na. Este foarte buna.
la 27.11.2013, 10:54
minunata rulada!
la 27.11.2013, 11:40
Multumesc Krysty!
la 13.12.2013, 13:47
bune
la 14.12.2013, 14:19
Bya multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking