Rulada cu gem de capsuni si ciocolata

Postat de TAB1TA in Dulciuri
11 Apr 2013 | 4827 vizualizari

Reteta este usoara, se face repede, dar necesita urmarirea catorva pasi cu atentie. Ouale sa fie la temperatura camerei pentru a putea fi batute spuma tare, sa se amestece de jos in sus usor pentru a-si pastra volumul, aluatul sa se coaca bine, sa nu fie nici necopt, nici lasat prea mult ca nu se va mai putea modela. Mentionez ca eu am folosit o tava cu laturile de 22 de centimetri. Daca vreti sa faceti intr-o tava mai mare veti mari cantitatile, dar veti pastra proportiile. Spor la treaba celor care vor sa incerce reteta si sa-mi spuneti cum va iesit!

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 11.04.2013, 06:17
E BUNA, STIU!
la 11.04.2013, 06:40
buuna!
la 11.04.2013, 07:39
Am sosit, unde e portia mea?
la 11.04.2013, 08:02
Super!!
la 11.04.2013, 08:22
la 11.04.2013, 08:23
Ce bine ar fi mers o felie la cafeaua de dimineata!
la 11.04.2013, 08:23
buuuuna!!!
la 11.04.2013, 08:24
Valclaudia
la 11.04.2013, 08:25
Deyutzky
la 11.04.2013, 08:30
Merisor, ia cat poftesti ca e destul.
la 11.04.2013, 08:33
Dea_Dea multumesc
la 11.04.2013, 08:35
Dya, hai de serveste
la 11.04.2013, 08:35
Liliana
la 11.04.2013, 08:50
ce ciocolatoasa
dar nu pare facuta in tava rotunda
la 11.04.2013, 09:11
Ce deliciu!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking