Rulada cu nuca de cocos - de post

Postat de ana77 in Prajituri
27 Mar 2012 | 17055 vizualizari
Rulada cu nuca de cocos - de post

Noua ne place mult cocosul iar aceasta rulada este fina si foarte gustoasa si aromata!

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 300 ml apa
  • 500 gr biscuiti
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 pachet margarina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos

Mod de preparare

Aluatul:

- apa, zaharul si cacaua se pun pe foc sa dea cateva clocote

- biscuitii se macina sau se piseaza su sucitorul si se amesteca cu siropul

- se framanta totul cu mana unsa cu ulei, se imparte aluatul in 3 bucati si se intinde pe cate o folie alimentara cu sucitorul uns si el cu ulei foi nu prea mari

-deasupra aluatului se intinde crema

Crema:

- se amesteca bine margarina la temperatura camerei cu zaharul si nuca cocos pana se obtine o crema

Se ruleaza strans cu ajutorul foliei (tragand inapoi folia de plastic) si se da la rece

Dupa ce s-a racit si legat se portioneaza!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

Postat de CristinaCriss

Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

Foaia maro Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe...

Citeste continuarea

Rulada cu banane

Postat de rocsi_1612

Rulada cu banane

mai intai se face crema.se fraca pachetul de margarina cald nu d la frigider,cu zaharul pana acesta se topeste.cand acesta e topit se adauga esenta de vanilie,nuca de cocos si coaja de portocale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2012, 12:04
imi place
la 27.03.2012, 12:13
Dia, ma bucur ca iti place!
la 27.03.2012, 12:15
si mie
la 27.03.2012, 12:17
si tie Mitinita, te rog, esti invitata mea!
la 27.03.2012, 12:52
foarte bine arata

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking