Ruladă cu zmeură şi cremă de mascarpone
Postat de diaconta in Dulciuri 25 Mai 2015 | 4521 vizualizari
Pentru acest week-end am vrut să fac un desert mai puţin caloric,dar a cărui preparare să nu-mi ia prea mult timp.
Prilej tocmai bun sa testez Green Sugar,primit în dar la concursul Timeei şi Crème au Mascarpone Sublime,primită în coşul cu produse de la Iepuraş Bucătăraş.
Zmeură mai aveam la congelator şi trebuia s-o folosesc.
Aşa cum spuneam,am folosit Green Sugar,un îndulcitor 100% natural,cu 0 calorii şi 0 indice glicemic.Green Sugar este obţinut din extract de Stevia rebaudiana şi eritritol (obţinut din porumb),deci este un dulce natural,care nu schimbă gustul preparatelor şi poate fi folosit inclusiv în preparatele care presupun preparare termică.
Pentru că nu fermentează,este indicat chiar şi persoanelor care suferă de diabet.
Mie mi-a placut foarte mult gustul,dar pentru că nu ştiam care este echivalentul,am înlocuit 1 lingura de zahăr cu o lingură de Green Sugar.
Mi s-a părut puţin prea dulce,aşa că data viitoare ,voi mai reduce cantitatea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (41)
la 25.05.2015, 21:02
Ela2015,multumesc mult
la 25.05.2015, 21:12
Offf, sincer nici nu stii ce sa mai zici in astfel de situatii...Cred ca e nevoie si de sala, dar trebuie sa ai timp si pentru asta...
la 25.05.2015, 21:29
Rocsi,nu prea am timp,adevarat desi am facut si miscare ca neavand permis de conducere am mers pe jos de la serviciu.
la 25.05.2015, 21:31
frumoasa
la 25.05.2015, 21:45
Chiar ceva fin...!
la 25.05.2015, 21:49
Cat de delicata este!
la 25.05.2015, 21:59
delicioasa
la 25.05.2015, 22:43
Ce bunatate
la 26.05.2015, 05:49
Super!
la 26.05.2015, 07:22
Cat de bine arata! Si e delicioasă cu siguranță!
la 26.05.2015, 07:30
delicioasa!
la 26.05.2015, 07:59
SA-VU-ROS !!!
COMENTEAZA