Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26 in Mancaruri cu carne
25 Sep 2013 | 20954 vizualizari

La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 25.09.2013, 18:24
da Laura poate sa fie si un gustos aperitiv!!!
la 25.09.2013, 18:29
la 25.09.2013, 18:48
la 25.09.2013, 20:08
Cat de frumoasa si cu siguranta are un gust nemaipomenit
la 25.09.2013, 20:22
ce bine arata
la 25.09.2013, 20:53
la 25.09.2013, 21:44
la 26.09.2013, 07:25
Felicitari, arata excelent!
la 26.09.2013, 10:41
multumesc mult!!!!
la 26.09.2013, 13:50
senzationale Alina!!!arata super frumoase si sunt sigura ca sutn delicioase. Fac cinste oricarei mese festive.Le-am trecut la favorit..
la 26.09.2013, 15:10
multumesc pentru apreciere!!!!
la 26.09.2013, 21:03
se pot coace foarte bine si in tavi de cozonac... e mai gustoasa daca se caleste o ceapa in unt si se amesteca in compozitie, eventual un pic de bicarbonat pentru a fi mai pufoasa si a nu cadea greu la stomac ... nu necesita apa daca pui in tava de cozonac cu hartie de copt... pentru gust si aspect se pot pune masline negre sau verzi fara samburi
la 26.09.2013, 23:35
e de mare efect!
la 27.09.2013, 14:54
Multumesc frumos Violeta!!!!Cu siguranta am sa tin minte!!!si data viitoare am sa urmez sfatul tau!!!!
la 27.09.2013, 14:55
Multumesc Teo!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking