Rulada de carne tocata cu legume
Postat de Alina26 in Mancaruri cu carne 25 Sep 2013 | 20954 vizualizari
La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 25.09.2013, 18:24
da Laura poate sa fie si un gustos aperitiv!!!
la 25.09.2013, 20:08
Cat de frumoasa si cu siguranta are un gust nemaipomenit
la 25.09.2013, 20:22
ce bine arata
la 26.09.2013, 07:25
Felicitari, arata excelent!
la 26.09.2013, 10:41
multumesc mult!!!!
la 26.09.2013, 13:50
senzationale Alina!!!arata super frumoase si sunt sigura ca sutn delicioase. Fac cinste oricarei mese festive.Le-am trecut la favorit..
la 26.09.2013, 15:10
multumesc pentru apreciere!!!!
la 26.09.2013, 21:03
se pot coace foarte bine si in tavi de cozonac... e mai gustoasa daca se caleste o ceapa in unt si se amesteca in compozitie, eventual un pic de bicarbonat pentru a fi mai pufoasa si a nu cadea greu la stomac ... nu necesita apa daca pui in tava de cozonac cu hartie de copt... pentru gust si aspect se pot pune masline negre sau verzi fara samburi
la 26.09.2013, 23:35
e de mare efect!
la 27.09.2013, 14:54
Multumesc frumos Violeta!!!!Cu siguranta am sa tin minte!!!si data viitoare am sa urmez sfatul tau!!!!
la 27.09.2013, 14:55
Multumesc Teo!!!!
COMENTEAZA