Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26 in Mancaruri cu carne
25 Sep 2013 | 20974 vizualizari
Rulada de carne tocata cu legume

La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.

Ingrediente

Rulada:

  • 500g carne porc tocata
  • 500g piept de pui tocat
  • 3 lg pesmet
  • 3 lg parmezan ras
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Umplutura 1:

  • 500g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 lg pesmet
  • 2 lg parmezan ras
  • 3 lg ulei de masline
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Umplutura 2:

  • 3 morcovi fierti
  • 1/2 ardei rosu
  • 10 fire de pastai verzi
  • 5 lg de spanac(din cealalta rulada)

Mod de preparare

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte.

2.Intr-o tigaie am incins uleiul de masline,am curatat ceapa verde,am tocat-o marunt si am pus-o la calit.Am spalat spanacul,pe care l-am pus peste ceapa verde.Am pus putina sare si l-am lasat la foc mic,mestecand din cand in cand pana a scazut toata zeama.

3.Cand s-a facut spanacul,l-am pus intr-un castron,in care am adaugat pesmet,parmezan,oul,putin piper si am mestecat bine.

4.Am impartit compozitia de carne in doua.Pe o hartie de copt am intins carnea cu ajutorul unui sucitor umed.Am intins spanacul (dar am pastrat 5 lg din compozitie pentru cealalta rulada) si am inchis rulada cu ajutorul hartiei de copt.

5.Am intins cealalta parte de carne tocata,am asezat toate legumele:spanacul,fasolea verde spalata,ardeiul tocat marunt si morcovii fierti.Am inchis rulada,le-am pus pe amandoua intr-o tava cu putina apa,acoperit cu o folie de aluminiu si le-am dat la cuptor pentru o ora,la 180°.Dupa o ora am dat la o parte folia de aluminiu si am lasat sa se rumeneasca,cam 10 min.

Serviti calda,taiata felii.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de rulada de curcan pentru masa de Craciun

Postat de Bucataras

Reteta de rulada de curcan pentru masa de Craciun

 Iata cum se prepara Reteta de rulada de curcan pentru masa de Craciun Pregătirea pieptului de curcan - Tăiem pieptul de curcan pe jumătate și îl crestăm apoi ușor,...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Mai întâi pregătești legumele sotate. Le gătești rapid într-o tigaie largă cu puțin ulei, la foc iute. Le asezonezi la final cu sare si piper și cu 1-2 cîței de...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 25.09.2013, 16:59
bun bun
la 25.09.2013, 17:02
Cred ca-i o nebunie!! Sunt minunate si ca aspect si ca si gust!!
la 25.09.2013, 17:09
chiar o nebunie! grozava ca si aperitiv arata si bine
la 25.09.2013, 17:20
Ce bunatate!!
la 25.09.2013, 17:26
Buna!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking