Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
20 Sep 2014 | 4872 vizualizari
Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval

un aperitiv gustos si consistent

Ingrediente

  • cca 650 gr. carne tocata de porc
  • 4 felii de paine neagra inmuiate in apa
  • 2 cartofi fierti in coaja si dati pe razatoare
  • 1 ou de casa
  • 1 ceapa tocata
  • sare si piper dupa gust
  • 150 gr. cascaval ras
  • 1 conserva boabe de porumb
  • cca. 3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura seminte de susan

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oul, ceapa tocata, painea inmuiata in apa si scursa bine, sare si piper dupagust.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Pe masa de lucru/ folia de silicon presaram pesmetul,usturoiul granulat si semintele de susan.

Intindem amestecul de carne cu palmele peste pesmet, pana obtinem o "foaie" de grosimea unui deget.

Asezam boabele de porumb scurse, apoi presaram cascaval ras.

Rulam strans "foaia" din amestecul de carne cu restul mirodeniilor,asezam apoi rulada obtinuta in tava de cozonac unsa cu putin ulei si dam la cuptor pentru 1 ora la 175 grade, pana se rumeneste rulada frumos si capata o suprafata crocanta.

Lasam la racit si servim ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din carne tocata umpluta cu porumb, ardei si cascaval

Postat de panacris

Rulada din carne tocata umpluta cu porumb, ardei si cascaval

Feliile de pâine se pun la înmuiat într-un bol încăpător în apă rece, cca. 4-5 minute. Ceapa, usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Carnea tocată se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2014, 22:06
la 20.09.2014, 22:09
buna buna
la 20.09.2014, 22:13
cred ca e tare buna
la 20.09.2014, 22:27
o bunatate
la 20.09.2014, 22:27
Ce super!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking