Rulou de carne

Postat de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2012 | 11620 vizualizari
Rulou de carne

Este o reteta bine cunoscuta de catre gospodinele portugheze.Dar se poate umple si cu spanac, cu carnati oltenesti mai pe gustul romanilor.

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de vita
  • 400 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • pesmet
  • cateva fire de patrunjel
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare si piper
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cub de knorr cu gust de vita dizolvat intr-un pahar cu apa calduta
  • 1 cub margarina
  • Mai ai nevoie de:
  • 8 felii sunca presata(cea preferata)
  • 8 felii cascaval
  • cateva felii de carnati de casa afumati(chouriço)

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol carnea cu oul, patrunjelul tocat, putin pesmet, cimbru. boia dulce, sare si piper. Pe o masa se presara un strat de pesmet peste care vom intinde compozitia ce carne. Apoi vom aseza prima oara sunca presata, feliile de carnati si ultima oara cascavalul. Se ruleza cat mai strans si se aseaza intr-o tava unsa cu margarina. Se toarna paharul de vin, supa de facuta din cubul de knorr si se da la cuptor cca 45 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim fiecare felie de carne cu o folie alimentara si apoi o batatorim bine folosind ciocanul...

Citeste continuarea

Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware

Postat de ctlina

Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware

Mărește foaia de foietaj de 1 sau 2 cm cu ajutorul unui rulou. Cu partea formei cu o stea, se taie 4 cercuri de aluat, apoi cu cealalta parte fără stea, se taie alte 4 cercuri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2012, 08:38
la 11.07.2012, 08:39
Buna buna
la 11.07.2012, 11:02
Mmmmm ce buna!
la 11.07.2012, 11:12
buna
la 11.07.2012, 13:34
foarte interesanta

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking