Ingrediente
- 200 gr cascaval (eu am folosit emmentaler)
- cateva frunze de spanac
- 1/2 ardei rosu
- masline negre sau verzi fara samburi(aprox 10 bucati)
- 3-4 bucati rosii uscate la soare
- 2 linguri de crema de branza
Mod de preparare
Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil.
Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .
Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor .
Il indem subtire .
Il ungem cu crema de branza , presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate si maslinele .
Rulam cascavalul cat mai strans , infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider .
Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste .
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|