Rulada de curcan cu dovlecei

Postat de oanapl in Curcan
19 Apr 2017 | 4377 vizualizari
Rulada de curcan cu dovlecei

Delicii de Paste

Ingrediente

  • 1 piept de curcan de 1.5 kg
  • 1 ceapa
  • 300 g ciuperci (din conserva)
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Cureti ceapa si o pui la calit in 2 linguri de ulei de masline, apoi adaugi ciupercile, ardeii si dovleceii taiati cubulete. Lasi sa se raceasca si adaugi oul batut bine.

Tai pieptul de curcan în aşa fel, încât să se poată rula (eu am facut 3 rulade), apoi il bati cu ciocanul de şniţele pentru a se frăgezi, il ungi cu ulei, il condimentezi cu sare, piper, cimbru, boia dulce, adaugi compozitia şi rulezi pieptul, invelindu-l in foie de aluminiu.
Introduci tava în cuptorul încins, la 200 grade C, pentru 40 de minute, indepartezi folia şi lasi inca 20 de minute să se rumenească. Se serveşte cu garnitură de acritură sau cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Postat de Bucataras

Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Pregateste toate ingredientele: Taie carnea de curcan in cubulete, ceapa si usturoiul toaca-le marunt. Pune maslinele la desarat daca e cazul. Incepe prepararea mancarii:...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2017, 15:22
carnea de curcan e preferata mea, foarte buna rulada
la 19.04.2017, 15:23
Delicioasă rulada ai făcut!
la 19.04.2017, 15:33
Ce reteta pentru oameni cuminti Gustoasa dar si light
la 19.04.2017, 15:56
Nu am vorbe cu curcanul.....)
la 19.04.2017, 15:57
Super!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking