Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
28 Ian 2016 | 4120 vizualizari
Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot

Foarte buna a fost.

Ingrediente

  • 1,8 kg piept de porc
  • 50ml ulei
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de fleica trebuie sa fie mai subtire si impanata.

Se pune pe tocator cu stratul de grasime dedesubt si se presara cu condimentele.

Se ruleaza strans si se leaga cu ata de bucatarie.

Se unge cu ulei si se presara cu condimente pe toate partile.

Se unge vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l cu ulei si se pune rulada in el.

Se mai toarna putin ulei deasupra si se pune capacul.

Se pune pe pozitia high pentru 6 ore.

Ultimele 40 de minute am lasat vasul fara capac.

Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se raceasca complet.

Se feliaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Se conecteaza aparatul la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore. Se pune uleiul in vasul aparatului si se acopera cu capacul. Se curata ceapa si se taie marunt. Morcovul se...

Citeste continuarea

Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

Postat de Oana

Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

Mixeaza albusurile cu un praf de sare si cand incep sa se intareasca adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea. Amesteca intr-un alt bol branza de vaci cu smantana, galbenusurile,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2016, 16:11
Arata delicios!!
la 28.01.2016, 16:30
Hmmm...bun :>
la 28.01.2016, 16:31
Apetisantă!
la 28.01.2016, 16:42
buna
la 28.01.2016, 16:46
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking