Ingrediente
- Orez cu bobul rotund cca. 300 g,
- Lapte de migdale 750 ml,
- Apă rece 250 ml,
- Eritritol 3 linguri,
- Sare de Hymalaia 1 lingură,
- Scorțișoară 1 lingură,
- Esență de rom 1 linguriță.
- Pentru topping:
- Petale de bujor uscate ( sau alte flori comstibile!),
- Scorțișoară,
- Sirop de arțar.
Mod de preparare
Orezul spălat și curățat se pune în vasul aparatului slowcooker Crock Pot, se adaugă laptele de migdale, apa, sare și eritritol-ul.
Aparatul pentru gătit slow, de la Crock Pot, se setează pe modul HIGH, pentru 3 ore și se pune la treabă. După 2 ore se adaugă scorțișoara și esența de rom, amestecându-se ușor, păna ce se înglobează toate ingredientele și se mai lăsă la gătit pe modul HIGH, încă 60 de minute.
După cele 3 ore, desertul se toarnă în vase individuale de câte o porție, apoi se ornează cu scorțișoară, sirop de arțar și petale de bujor uscate.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte de migdale la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|