Fleica nu trebuie sa fie foarte grasa si nici foarte groasa.
Eu am crestat-o in zona in care mi s-a parut mai groasa. Am pus cateva rosii din conserva, rosii care aveau ulei de masline, si am uns carnea cu acest ulei. Am presarat sare, piper, cimbru, apoi am rulat-o strans. Am legat-o cu sfoara sa ramana stabila.
Am uns-o cu ulei din conserva de rosii, am presarat iar sare, piper, boia, cimbru, cateva boabe de coriandru, etc.
Am conectat vasul de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Am asezat rulada in vas, am turnat berea, am mai presarat un pic de sare si foi de dafin, am adaugat cateva rosii cherry crestate. Am acoperit cu capacul din dotare si am selectat functia Low cu durata de gatire de 6 ore.
Dupa timpul petrecut in vasul de gatit, am deconectat, am transferat vasul de ceramica in cuptor si am mai lasat cca 30 minute la foc iute.
AM scos apoi, am scos bucata de carne din sosul din vas, am impachetat cu hartie de copt si am lasat sa se tempereze, apoi am dat la rece pana a doua zi.
Am desfacut hartia si am taiat legaturile. Este senzationala, se feliaza usor, extrem de gustoasa.
Sa va fie de folos!