Rulada de porc umpluta cu ananas si sos alb de nuci

Postat de costi7hector in Porc
19 Feb 2017 | 2733 vizualizari
Rulada de porc umpluta cu ananas si sos alb de nuci

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • cca. 400-500 g ananas cubulete din compot
  • 150 g nuci
  • 400 g smantana de gatit
  • 2 fire praz
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 foi de dafin
  • cimbru

Mod de preparare

Se feliaza pulpa de porc si se bat bine feliile de carne cu ciocanul pentru snitele. Asezam pe folie alimentara bucatile de carne, le saram si piperam, apoi le umplem cu cubuletele de ananas, scurse in prealabil. Rulam feliile umplute in folie, strangand bine capetele, apoi infoliem rulada in folie de aluminiu si o asezam intr-o tava, in care am pus apa condimentata cu boia dulce, foi de dafin, cimbru, sare si piper. Dam la cuptor pentru circa 2 ore, la foc mediu. Dupa 2 ore, scoatem cu grija folia de aluminiu, mai adaugam apa, daca a scazut prea mult si mai dam la cuptor, pentru circa 30 de minute.

Intre timp, pregatim sosul: punem intr-o tigaie la fiert, smantana impreuna cu nucile si cu prazul taiat betigase de aproximativ 5 cm lungime. Lasam sa fiarba la foc mic, circa 15 minute, amestecand din cand in cand. Asezonam cu sare si piper dupa gust si transferam sosul intr-un bol. Cand este gata rulada, o lasam sa se raceasca, apoi o feliem si servim cu sosul de nuci si eventual cu o salata verde cu lamaie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta cu ananas si sos alb de nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carne de porc gatita la tuci

Postat de Constelatialeu

Carne de porc gatita la tuci

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si...

Citeste continuarea

Piure de dovleac cu muschiulet de porc

Postat de simona72

Piure de dovleac cu muschiulet de porc

Pentru piure: cartofii se curata si se fierb in apa cu un praf de sare. Dovleacul se taie felii si se coace la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Se pasireaza bine dovleacul copt si cartofii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2017, 21:19
Wowww, pe gustul meu Super! De probat!
la 19.02.2017, 21:44
la 19.02.2017, 22:03
la 19.02.2017, 22:46
bun
la 19.02.2017, 23:06
Deliciuuuu!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking