Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot

Postat de AlexTeacher in Slow Cooker
22 Noi 2017 | 3780 vizualizari
Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot

Asta ca tot vine Decembrie si m-apuca pasiunea pentru carne mai ceva ca oricand ! :D    

Ingrediente

  • Fleica de porc – 1 kg
  • Carne tocata de porc, cu grasime – 600 g
  • Pudra Harissa – ½ lingurita
  • Ghimbir pudra – ½ lingurita
  • Usturoi pudra – ½ lingurita
  • Boia dulce – ½ lingurita
  • Sare, piper
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Rozmarin – 1 crenguta
  • Vin rosu demisec – 80 ml
  • Ceapa salota – 1 buc

Mod de preparare

 Taie o bucata de fleica de 1 cm grosime, 25 cm lungime si 15 cm latime;

Condimenteaz-o cu sare si piper;

Condimenteaza carnea tocata cu ghimbir ras, usturoi pudra, boia dulce, harissa, sare si piper;

Taie ceapa salota cuburi mici si trage-o la tigaie in putin ulei;

Adaug-o apoi in carnea tocata si amesteca bine totul;

Desfasoara carnea tocata pe toata suprafata bucatii de fleica;

Ruleaza si leaga cu sfoara culinara;

Condimenteaz-o bine la exterior cu sare, piper, ghimbir si usturoi;

Incinge putin ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot (eu am folosit 6L DuraCeramic Saute) – aromatizeaza uleiul cu crenguta de rozmarin si prajeste rulada pe fiecare parte, pe plita - Daca vasul nu poate fi pus pe plita, atunci dati-i culoare intr-o tigaie; 

Stinge cu vinul rosu si ia vasul de pe plita;

Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Saute si seteaza programul “high” si timpul de 3 ore si jumatate;

Odata incheiat programul, serveste cu o garnitura de orez basmati la alegere;

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Retete similare

Pui cu ciuperci si sos de smantana cu usturoi - slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de merisor67

Pui cu ciuperci si sos de smantana cu usturoi - slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Puiul meu fiind mare si de curte, a necesitat putina prefierbere inainte. Daca folosim pui din comert, acesta are carnea mai frageda si se prepara mai rapid. Deci, asezam carnea de pui in...

Citeste continuarea

Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de panacris

Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Pulpele de rață se curăță de eventualele pene sau fulgi și se asezonează de sare și piper, se ung cu ulei de măsline și sos de soia, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2017, 13:16
Ce bine arată!
la 22.11.2017, 13:26
buna buna
la 22.11.2017, 17:52
Foarte reusita!
la 22.11.2017, 18:01
Etereeee,ce bunatate stie sa pregateasca baiatul nostru!
la 22.11.2017, 19:13
Bună idee!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking