Rulada de pui

Postat de ctlina in Pui
25 Iun 2015 | 5946 vizualizari
Rulada de pui

Ingrediente

  • 3 jumatati de piepturi de pui
  • 40 g de unt
  • 2 catei de ustroi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • cascaval ras
  • rosii cherry
  • sare, piper proaspat macinat
  • paprika
  • 2 linguri ulei sau margarina pentru gatit

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea lui pentru a obtine o felie subtire.

Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat,  

Pregatim untul de usturoi.  

Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul. Puneti un pic de sare si-mpartiti in 3 parti egale.  

Punem peste piept: unt de usturoi, cascaval ras si o rosie cherry taiata-n doua.  

Rulam si-l legam cu sfoara de bucatarie.

Procedam la fel cu celelalte 2 piepturi. Le presaram cu paprika si le punem la prajit cu un pic de ulei sau de margarina pentru gatit.

Le prajim pe toate partile cam 10 minute si apoi le dam la cuptor pentru 15-20 minute timp in care ungem ruladele cu sosul lasat in tava. .  

Indepartam sfoara de bucatarie si portionam- este suculent si delicios.  

Il puteti servi ca fel principal cu o garnitura de salata de cartofi - reteta aici  

Cand este bine racita o putem portiona in felii mai subtiri si servi ca aperitiv.

Pofta Buna !!!!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2015, 21:42
Ce frumos s-a rumenit si curge cascavalul
la 25.06.2015, 21:47
la 25.06.2015, 21:50
Tare bun
la 25.06.2015, 21:53
bun bun
la 25.06.2015, 22:19
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking