Rulada de pui

Postat de ancutsa in Pui
25 Oct 2017 | 3390 vizualizari
Rulada de pui

Ruladă de pui pregătită la cuptor, cu amestec de legume şi seminţe de susan.

Ingrediente

  • 2 piepţi de pui
  • sare după gust
  • Pentru umplutură:
  • un castronel cu pilaf şi morcovi
  • o mână de mazăre congelată
  • Vegeta de casă
  • Pentru decor:
  • seminţe de susan

Mod de preparare

 

Se spală bine o cană cu orez, se răstoarnă într-o craticioară în care am pus un strat subţire de ulei, se presară vegeta de casă şi un praf de sare, un morcov tăiat rondele şi apă cât să le acopere cu un deget. Se dă la cuptor, la foc mediu, aprox 30 de minute.

Se desfac piepţii de pui uşor cu cuţitul pentru a le mări suprafaţa şi se acoperă cu o folie de plastic, apoi se bat uşor cu ciocănelul de şniţele.

Se umple piepţii cu pilaful şi o mână de mazăre congelată şi se rulează. Se pot lega sau se pot înfinge scobitori, ca să nu se desfacă.

Se aşază în tavă pe hârtie de copt, se presară seminţe de susan şi se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam o oră, până se rumenesc. Este mai sănătos ca susanul să fie adăugat la final, după ce se scoate tava din cuptor.

 

Poftă Bună!

Daca vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/10/rulada-de-pui-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.10.2017, 20:02
la 25.10.2017, 20:02
Foarte bună și fină!
la 25.10.2017, 20:03
la 25.10.2017, 20:16
Foarte buna!
la 25.10.2017, 20:27

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking