Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Postat de dantes in Pui
25 Noi 2019 | 2450 vizualizari
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei kapia
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 20 ml.ulei
  • sare, piper, oregano, dupa gust

Mod de preparare

Ardeiul kapia se coace si se curata de seminte si cotor.

Pieptul de pui se bate (nu foarte tare), cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust.

Cascavalul se da pe razatoarea mare si se amesteca cu mararul tocat marunt, apoi se umple ardeiul kapia copt.

Ardeiul se asaza pe pieptul de pui si se ruleaza, apoi se asaza intrun vas care se poate acoperi.

Se pune in vas uleiul si se amesteca pasta de rosii amestecata cu apa si oregano care se toarna peste pieptul de pui, apoi se presara pesmetul deasupra.

Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 25-30 minute, apoi se descopera vasul, se unge carnea cu sosul din vas si se mai tine la cuptor 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele. Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2019, 11:04
la 25.11.2019, 11:04
la 25.11.2019, 11:11
Arată foarte bine...!
la 25.11.2019, 11:12
Apetisanta!
la 25.11.2019, 11:13
Cam buna combinatia !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking