Rulada din carne de porc

Postat de eumimi in Porc
20 Oct 2016 | 3687 vizualizari
Rulada din carne de porc

O rulada foarte gustoasa, la care se pot folosi orice legume. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/rulada-din-carne-de-porc/

Ingrediente

  • Ingrediente:
    • 1 kg carne de porc
    • 3 oua
    • 100 g cascaval
    • 1 ardei kapia
    • patrunjel
    • 2 linguri de ulei
    • sare
    • piper
    • ardei boia
    • oregano
    • busuioc

Mod de preparare

Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire.

Facem omleta: batem 3 oua, adaugam patrunjel tocat si prajim in ulei.

Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, adaugam omleta si ardeiul kapia tocat marunt. Mai aduagam un strat de cascaval, presaram sare, piper, oregano si ardei boia si putem rula. Prindem capetele cu scobitori.

Punem rulada formata in tava, presaram busuioc,oregano, sare, piper si ardei boia, adaugam o cana de apa si dam la cuptor pentru 60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem rulada.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada de cartofi

Postat de Constelatialeu

Aperitiv rulada de cartofi

Mai intai am pregatit umplutura. Ceapa am taiat-o marunt, am dat morcovul pe razatoarea mica si ciupercile le-am taiat cubulete marunte. Am pus tigaia wok pe foc am adaugat uleiul si am lasat sa...

Citeste continuarea

Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2016, 21:36
Primul sosit ,primul servit!
la 20.10.2016, 21:38
Asa este!
la 20.10.2016, 22:09
Super!
la 20.10.2016, 22:25
la 20.10.2016, 22:56

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking