Rulada din carne de porc cu omleta

Postat de violeta30 in Porc
7 Sep 2015 | 2897 vizualizari
Rulada din carne de porc cu omleta

Ingrediente

  • 2 bucati de carne de porc (pulpa, spata)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 100 gr de costita
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 oua
  • ulei
  • condimente
  • cartofi in functie de tava si preferinta
  • 1 rosie feliata

Mod de preparare

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza.

Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel.

Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei, apoi ardeiul si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam rosiile si costita. Lasam sa scada bine amestecul si rasturnam ouale batute cu sare.

Avem grija sa nu rupem omleta cand o intoarcem.

Rasturnam pe o farfurie intinsa si lasam putin la racit. Taiem omleta in doua si punem cate o jumatate pe fiecare bucata de carne. Rulam cat mai strans si prindem cu ace speciale.

Pregatim patul de cartofi si asezonam cu felii de rosie, ulei, condimente si sare.

Introducem la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu omleta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri din carne de porc

Postat de mamaieelena

Rulouri din carne de porc

Carnea se bate intre 2 folii de plastic ca pentru snitele. Peste ea se pun (pe fiecare) feliile de sunca, omleta taiata ca taieteii si morcovul (1) taiat fasii cu cutitul de curatat legume. Se...

Citeste continuarea

Rulada din carne de porc

Postat de adnas54

Rulada din carne de porc

Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2015, 18:03
Ce super ti-a iesit
la 07.09.2015, 18:33
Vin la masa
la 07.09.2015, 18:38
foarte buna!
la 07.09.2015, 18:58
Va astept Au mai ramas doar 2 portii cum le impart ?
la 07.09.2015, 18:59
bunaaaaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking