Rulada din carne de strut cu legume

Postat de oanapl in Mancaruri cu carne
14 Feb 2017 | 2953 vizualizari

Cu ceva timp in urma, mi s-a oferit sansa de a testa carnea de strut. Carnea de strut este carne rosie si se apropie foarte mult ca textura si gust de cea de vitel sau vita, in functie de varsta de sacrificare. Este bogata in proteine, dar saraca in grasimi. Un studiu recent al USDA a comparat valorile nutritive ale carnii de pui, vita si strut. Studiul indica foarte clar ca, pe langa celelalte tipuri de carne, carnea de strut este net superioara din punctul de vedere al beneficiilor pentru sanatate, deoarece contine mai putine grasimi si, in mod special, este mai saraca in colesterol. Noua ne-a placut foarte mult aceasta rulada. Daca aveti ocazia sa o achizionati, v-o recomand cu drag.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 14.02.2017, 23:05
la 14.02.2017, 23:14
Foarte frumoasa ti-a iesit
la 15.02.2017, 07:07
Super!
la 15.02.2017, 08:32
ce interesant suna!
la 15.02.2017, 08:49
Cred ca este tare buna
la 15.02.2017, 10:03
Va multumesc de aprecieri!
la 15.02.2017, 16:32
la 15.02.2017, 18:51
la 15.02.2017, 19:03
Foarte reusita!
la 15.02.2017, 21:12
la 17.02.2017, 23:07
Va multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking