Ingrediente
- 500 gr carne tocata amestec
- 400 gr ciuperci conserva
- 200 gr cascaval Delaco
- 2 oua
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa
- 1 ardei kapia
- sare
- piper
Mod de preparare
Carnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate cubulete si omogenizam compozitia.
Pe o foaie de copt intindem compozitia si ii d-am forma tavii in care vom pune rulada.Cascavalul il d-am prin razatoare si-l presaram peste carnea tocata.Ciupercile din conserva le scurgem bine de apa si le punem peste cascavalul ras.
Cu ajutorul hartiei de copt formam o rulada pe care o punem in forma de copt.D-am la cuptorul incins la 180 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|