Ingrediente
- 500 g carne tocata vita- porc
- 2 oua
- 150 g cascaval ras
- 100 g legume congelate
- sare, piper, boia dulce, patrunjel tocat
- 100 ml vin
Mod de preparare
Am amestecat carnea tocata cu condimentele, cele doua oua si 50 g cascaval ras.
Am intins carnea tocata pe o bucata de hartie de copt. Peste carne am presarat legumele congelate si 50 g cascaval ras.
Cu ajutorul hartiei de copt am rulat carnea formand o rulada.
Am asezat rulada cu tot cu hartie de copt intr-o forma termorezistenta, am adaugat in vas cei 100 ml vin si am introdus tava la cuptor pana s-a rumenit usor.
Intre timp am mai rasucit rulada in tava.
La final am mai presarat 50 g cascaval ras peste rulada si am mai lasat cateva minute la cuptor.
Este foarte buna si ca fel principal alaturi de o garnitura, dar si ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|