Rulada din fleica de porc

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
25 Dec 2018 | 4313 vizualizari
Rulada din fleica de porc

Reteta romaneasca.

Ingrediente

  • o bucata de fleica de porc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • foie de dafin
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri dulceata de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 200 ml vin

Mod de preparare

Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.

Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore.

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul si condimentam carnea pe ambele parti.

Rulam strans si legam cu o sfoara,lasam peste noapte dupa care a 2 zi o afumam.

Daca nu avem afumatoare o invelim in folie alimentara si o adaugam intr-o tava la cuptor,dedesubt adaugam o tava cu apa.

Coacem cca 60 min dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam 30 min.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o putem felia

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din fleica de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

Postat de diaconta

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior, pe care punem umplutura. Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel...

Citeste continuarea

Rulada din fleica de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de Ina

Rulada din fleica de porc la slow cooker Crock-Pot

Alegem o bucata de fleica cu sorici, cu straturi egale de carne si grasime (nu foarte grasa). Daca este prea groasa, o  portionam astfel incat sa aiba maxim 2 degete grosime, pentru a se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.12.2018, 18:38
Cam buna draga mea, cam buna
la 25.12.2018, 18:41
Ce bunătate!
la 25.12.2018, 18:56
Buna rulada ai facut!
la 25.12.2018, 18:57
la 25.12.2018, 18:57

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking