Alegem o bucata de fleica cu sorici, cu straturi egale de carne si grasime (nu foarte grasa).
Daca este prea groasa, o portionam astfel incat sa aiba maxim 2 degete grosime, pentru a se putea rula.
Stropim bucata de carne cu ulei si o condimentam pe ambele parti cu sare, piper, cimbru, boia si putin delikat (daca nu doriti, puteti renunta la delikat). Rulam carnea lasand soriciul spre exterior, legam rulada cu sfoara si o lasam la rece 2-3 ore pentru a se uniformiza aromele. (eu am lasat rulada la frigider pana a doua zi )
Asezam rulada in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l si adaugam 50 ml ulei, 100 ml apa, boabe de piper si 2-3 frunze de dafin.
Fixam vasul ceramic in aparatul de gatit, conectam la curent si pornim Crock-Pot-ul pe program Low, pentru 4 ore.
Testam carnea cu o furculita si daca aceasta intra usor rulada este gata. Pentru culoare transferam vasul ceramic in cuptor, 15 minute la foc mare.
Scoatem rulada pe un platou, o acoperim cu hartie de copt si lasam sa se raceasca.
Indepartam sfoara cand e complet rece, feliem si servim cu ceapa, usturoi, mustar... un pahar de vin bun... rece... :)))