Paine impletita cu mix de seminte la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital

Postat de Oana in Slow Cooker
1 Noi 2018 | 5948 vizualizari

Ce textura are painea facuta la slow cooker? Suuuper faina! Trebuie sa incerci si tu! e pufoasa si aerata, atat de buna proaspata! Am facut paine la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 l Digital.

Ingrediente

  • 500 g faina alba
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri mix de seminte
  • 350 ml apa calda
  • 50 ml ulei floarea soarelui

Mod de preparare

  • In apa calda pune drojdia, zaharul si 2 linguri de faina.
  • Amesteca bine si lasa sa creasca 10-15 minute intr-un loc cald.
  • Pune faina in bolul unui robot de bucatarie, adauga sarea si mixul de seminte si amesteca bine.
  • Adauga maiaua crescuta si framanta la viteza cea mai mica pentru 5 minute.
  • Adauga apoi treptat uleiul si mai framanta inca 5 minute, pana aluatul nu se mai lipeste de bol si devine elastic.
  • Imparte aluatul in doua si formeaza doua rulouri, pe care le rasucesti apoi intre ele.
  • Formeaza o paine rotunda si pune-o in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, pe hartie de copt.
  • Acopera vasul cu un prosop curat si lasa painea la crescut o ora, intr-un loc cald si ferit de curent.
  • Pune apoi vasul in aparat si seteaza modul High pentru 2 ore.
  • Cand programul s-a terminat, optional, poti pune vasul in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe functia grill, pentru 5 minute pentru a rumeni painea deasupra.
  • Scoate painea apoi din vas si las-o sa se raceasca pe un gratar.
  • Taie painea doar dupa ce s-a racit complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita cu mix de seminte la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612

Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Puiul il parlim pe flacara aragazului bine de puf. Il portionam si il spalam bine. Curatam ceapa, o tocam, decojim morcovul, il facem rondele. Toate tipurile de ardei le curatam de seminte, le...

Citeste continuarea

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Se curata varza de frunzele de deasupra care nu sunt frumoase, se spala apoi se taie fideluta. Se freaca cu 2-3 lg sare sa se inmoaie putin. Se lasa deoparte intr-un  bol . Ceapa se curata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2018, 16:39
Pare asa pufoasa...
la 01.11.2018, 16:42
Tare-mi place pâinea de casă, mai ales dacă are și semințe...!
la 01.11.2018, 16:47
Foarte tentanta aceasta paine !! Oare la aparatul simplu tot 2 ore tin painea ?
la 01.11.2018, 17:00
Mmmm, bună! Și ce faină a ieșit!
la 01.11.2018, 17:04
Mihaela, despre ce aparat zici? Masina de paine? Ca acolo sigur are niste programe presetate...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking