Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.
Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.Se aseaza felia de snitel,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.
0
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat mai amplu si se bate cu ciocanul.
Carnea se taie in bucatele si se da prin robot...