Rulada din omleta cu miez de lapte

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
12 Mai 2013 | 9545 vizualizari
Rulada din omleta cu miez de lapte

O gustare rapida, la indemana oricand si buna!

Ingrediente

  • 3 oua mai mici
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • cateva feliutte de sunculita taraneasca
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita ulei de masline
  • miez de lapte de la Delaco
  • marar tocat
  • sare

Mod de preparare

Spargem ouale intr-un bol, le batem bine cu sare, adaugam laptele si grisul si lasam putin la odihnit pentru a se umfla putin grisul, cateva minute.feliem subtire sunculita

Tocam ceapa solzisori, feliem subtire sunculita si le punem intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline, pe foc. eu am taiat sunculita tot marunt. mestecam de cateva ori cu o paleta de lemn, apoi amestecam si mararul in compozitia cu ou sui turnam in tigaie. Prajim pe ambele parti apoi rasturnam pe platou, lasam sa se raceasca doar putin, asezam bucatelele de miez de lapte si rulam. 

Taiem si servim cu paine prajita, eventual o rosie, ceapa verde, dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sheperd's Pie

Postat de simona72

Sheperd's Pie

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste 2 minute. Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robotul de...

Citeste continuarea

Friptura la gratar

Postat de Dya

Friptura la gratar

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform. Rosiile le coacem pe gratar. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 15:24
nu imi place...nici nu vreau...ce culori...))
la 12.05.2013, 15:24
ce bine arata
la 12.05.2013, 15:24
Ce-mi place!!
la 12.05.2013, 15:31
Bine Laura
la 12.05.2013, 15:32
Ai mama ce bine arata!!!

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking